Den bästa chatboten för fastighetsmäklare

Vad skulle en 30% ökning av leads på er hemsida betyda för dig? Vi har hjälpt över 200 globala fastighetsmäklare att få fler köpare och säljare varje månad med vår chatbot för fastigheter.

Bygg utan kodning
14-dagars gratisperiod
Inget kreditkort behövs
Referenskunder
Serviceform Customer Logos
Ourly
Integrationer favoritplattformar

Över 100 integrationer med dina favoritplattformar.

Vi tillhandahåller de bästa konverteringsverktygen för olika CRM-system, webbplatsbyggare och andra marknadsföringsverktyg. Anslut Serviceforms verktyg själv eller låt oss göra anpassade integrationer åt dig.

Kom igång
Our team
100+ nya leads varje månad

Få fler säljare och köpare

Serviceforms chatbotar för fastighetsmäklare kan användas på alla era objekt, med syfte att snabbt få reda på mer information om både säljare och köpare. Leadet dimper ner i mailkorgen hos den ansvariga mäklaren med detaljerad information och kontaktuppgifter från intressenten. Här är vad du kan få reda på från dina besökare:

  • Köpare eller säljare?
  • Köpare och även säljare?
  • Tidsmarginal
  • Budget
  • Postnummer
  • Speciella krav
Kom igång
Our team
Ingen manuell uppdatering behövs

En enda dynamisk chatbot för 10 000+ unika fastighetsobjekt

Har du över 10 000 olika aktiva objekt på din hemsida? Vill du att din chatbot ska vara unik för varje objekt? Med vår dynamiska chatbot kan du skapa en enda chatbot som automatiskt hämtar innehåll från varje objekt och mäklare.

Här är några exempel på innehåll som du kan ha i din chatbot:

  • Din annonsbeskrivning 
  • Bild på fastighetsmäklaren 
  • Bokningskalender för mäklaren 
  • Kontaktinformation
Kom igång
Our team

Från besökare till kund i 3 enkla steg

Letar efter nya objekt

En besökare går in på din hemsida för att köpa en fastighet. De börjar nu scrolla igenom hemsidan utan att veta var de ska leta.

Fånga upp besökaren

Innan de slösar bort sin tid på att scrolla, poppar en chatbot upp och frågar dem vad de letar efter. Chatboten föreslår sedan alternativ för deras potentiella drömhem.

Länka samman direkt

När de har hittat sin drömbostad kopplar chatboten dem automatiskt till rätt mäklare. Inga telefonsamtal eller emails behövs!

Chatbot på bostadsannonserna

Stick ut i bostadsmarknaden

Det dyker upp en mängd nya bostadsannonser varje dag från dina konkurrenter. Det kan göra det svårt att sticka ut och ännu svårare för potentiella köpare att hitta och välja dig och ditt objekt. Navigera besökarna rätt genom köpresan och bli deras långsiktiga partner.

Kom igång
Our team
Tappa inte de bästa mäklarna till dina konkurrenter

Automatisera och hitta de bästa fastighetsmäklarna

Gör det enkelt för toppmäklare att komma i kontakt med dig via Serviceforms dynamiska formulär och chatbot för rekrytering. Filtrera bort irrelevanta sökande genom att ställa kvalificerande frågor om deras bakgrund och arbetslivserfarenhet.

Kom igång
Our team

Testa verktygen vi har skapat för din hemsida.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
"Inom sex månader kunde vi öka vår leadgenerering med 100+ leads varje månad. Det är väldigt enkelt och bekvämt, personerna är trevliga och du får svar snabbt när du behöver hjälp. Resultaten är bra, så prova dem.”
Olli Pohjonen
Huoneistokeskus